Με βάση τον Νόμο 4823/2021 (ΦΕΚ 136, τχ. Α΄, 3-8-2021) η Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης καταργείται από 1-9-2022.

Μέχρι σήμερα (31-8-2022) δεν έχουν εκδοθεί οι προβλεπόμενες Κανονιστικές Πράξεις, με άμεσο αποτέλεσμα να μην μπορούμε να απαντήσουμε σε πληθώρα ερωτημάτων που υποβάλλονται καθημερινά σχετικά με τη συνέχιση των εκπαιδευτικών και ακαδημαϊκών διαδικασιών.

Συνεπώς, οι φοιτητές, όπως και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος, που επιθυμούν τη διεκπεραίωση κάποιας προσωπικής υπόθεσης μπορούν να απευθύνονται πλέον στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων:

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ανδρέα Παπανδρέου 37, 151 22 Μαρούσι Αττικής,

τηλ. 210 3443631. 210 3443623, 210 3443269, 210 3443081

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 (31-8-2022)

 

---------

Σας καλοσωρίζουμε στον επίσημο ιστότοπο της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Η Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης ανήκει στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Είναι Δημόσιο Ανώτατο Ίδρυμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Αποτελείται από δύο ξεχωριστά τμήματα (Προγράμματα Σπουδών):

  1. Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών
  2. Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων

 Η εγγραφή γίνεται μόνο μετά τη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, ή για τους κατόχους άλλου πτυχίου Ανώτατης Σχολής μέσω κατακτηρίων εξετάσεων.

 

Για φοιτητικά θέματα επικοινωνήστε με τη Φοιτητική Μέριμνα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Απαραίτητα στοιχεία : Ονοματεπώνυμο φοιτητή, Αριθμός Γενικού Μητρώου, αριθμός κινητού τηλεφώνου.

(Για τις βεβαιώσεις σπουδών πρέπει να αναφέρεται συνοπτικά ο λόγος που τις ζητάτε).

 

Για απόκτηση ή ανάκτηση ακαδημαϊκού email και κωδικών Ηλεκτρονικής Γραμματείας

επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..